Powered By Blogger

tiistai 3. tammikuuta 2012

Kaikille bloggareille!

Moi kaikki bloggari-Pandat. Tämä on tärkeä asia kaikille bloggareille. Kaikistahan aina tuntuu alussa, ettei omaa blogia lueta. Jos on vaikka nähnyt hirveästi vaivaa saadakseen blogiin edes muutaman lukijan, ja ei vieläkään lukijoita näy, ei kannata luopua siltikään toivosta. Ajan kanssa lukijoita ilmaantuu kyllä, mutta siihen voi mennä aikaa. Jos on esimerkiksi vaikka kaksi lukijaa, se on jo saavutus. Nämä kaikki huippu-bloggari, niillä näitä  lukijoita on lähempänä neljääsataa, mutta kuvittele, sinäkin voit saavuttaa niin paljon lukijoita. Ja muuten, blogisi lukijoilla voi olla välillä muuta menoa, mutta kuitenkin Pandat lukevat blogeja päivittäin. Ei siis missään nimessä kannata lannistua, vaan jatkaa sinnikkäästi blogin pitämistä! ´´Tekijä kasvaa teoksensa yli´´  sanotaan, kun tekijä on tehnyt kirjan, blogitekstin tai vaikka laulun esimerkiksi, ja on alussa tyytyväinen, mutta vähän ajan päästä teos vaikuttaa jotenkin kiusalliselta. Mutta kyllä laulusta, blokitekstistä ja kirjasta varmasti pidetään, vaikket itse pidä siitä.


Arvosta lukijoitasi, kunnioita heitä, tällä opetuksella voit saavuttaa kultaisia teitä.


Moido! ; )


Terkuin:
Emmi16

1 kommentti:

  1. Moi ja kiva postaus :) Mäkin tiedän niistä lukijoista. Ei kannata lannistua vaikka niitä olisikin vähän. Ja jotkut joilla on paljon lukijoita (ei siis kaikki) saavat suurimman osan lukijoistaan pyytämällä. En siis tarkoittanut tolla kaikkia blggareita. ;) Mä luen sun blogia. Ja muuten lisäks vaikka olisikin vähän lukijoita, sitä voi lukea jotkut vaikka he eivät sillain että kuva näkyisi tossa "lukisi".

    Tassuttain, uusi lukijasi Inkkuli! <3

    VastaaPoista

Hei, arvon Panda! Tulitko laittamaan kommenttia? Rakastan lukea kommenttejanne! Kommenttieni valvonta on aina päällä, mutta silti laita vain nättiä kommenttia! Kiitos :)